Mobiliteit

Met het openbaar vervoer...

... richting Provinciedomein Huizingen:

 • Vanuit Halle (station) / Anderlecht / Drogenbos / Ukkel: neem lijn 153 naar Domein Huizingen. De bussen op lijn 153 rijden om het uur.
  Meer info via delijn.be
 
... richting Tervuren:
 • Vanuit Brussel: metro 1 richting Stokkel - halte Montgomery
 • Vanaf halte Montgomery: tram 44 richting Tervuren
 • Stopplaatsen: Ravenstein, Brusselstesteenweg, Oppemstraat en Tervuren Station.
  Voor verdere info kan u steeds terecht op mivb.be

Met de fiets...

... richting Provinciedomein Huizingen   incl. bemande fietsenstalling 
Vanuit Brussel pik je via de Gewestelijke Fietsroute Brussel 6B in op de Groene Wandeling, en vervolgens op de Vlaams-Brabantse knooppunten 83-63-62-53 (22km). Of probeer eens de fietssnelweg Kanaalroute (Vilvoorde/Grimbergen - Brussel - Halle) (28 km).

... richting Tervuren   incl. bemande fietsenstalling 

 • Vanuit Brussel: Gewestelijke Fietsroute Brussel 3B tot aan parochie St. Aleidis. Verder op Sint-Aleidislaan, daarna links naar de Witte Vrouwenlaan en vervolgens rechts op de Goevernementsweg. Vanaf kruispunt Vier Armen volg je de Tervurenlaan.
 • Vanuit Leuven: fietsroutenetwerk Vlaams-Brabant 
  (10-74-75-13-14-18-19-45-60)

... vanuit omliggende gemeentes

Het Gordelfestival zet mensen aan om hun fiets te nemen, om te wandelen... Even de auto aan de kant en genieten van de natuur. We willen dan ook mensen aanmoedigen om niet met de wagen, maar via alternatieve wegen naar het Gordelfestival te komen. Daarom heeft Route You fietsroutes uitgewerkt, zodat je gemakkelijk met de fiets naar het Gordelfestival kan komen vanuit omliggende gemeentes.

De uitgestippelde routes van Route You kan je hier vinden.


Met de auto...

... richting Provinciedomein Huizingen:
Via de E19 neem je afrit 20: Huizingen. Volg nadien de toeristische bewijzering tot aan de parking. Adres: Torleylaan 100, 1654 Huizingen

... richting Tervuren:
Via de R0 (ring rond Brussel) neme je afrit 1 en volg je N3 richting Tervuren. Via E40 Leuven-Brussel neem je afrit 22 (Bertem) en volg je N3 richting Tervuren. Volg nadien de bewegwijzering tot aan de parkings.

 


Lambiekcentrum Alsemberg

Tweede startplaats wandelingen Huizingen
Neem je in Huizingen deel aan een wandeling? Dan kan je ook starten aan het Lambiekcentrum in Alsemberg. Er is parking voorzien aan de Colruyt en aan het Lambiekcentrum zelf. 

Adres: Gemeenveldstraat 1, 1652 Alsemberg
Mogelijke startplaats voor: Lambiekwandeling (5 km), erfgoedwandeling (15 km) en sportieve wandeling (20 km)